Helpostilasku - helppokäyttöinen laskutusohjelma pienyrityksille ja yhdistyksille

HelpostiLaskun päivitys

Voit päivittää HelpostiLaskusi uusimpaan versioonsa tekemällä käyttöturvasopimuksen tai vaihtoehtoisesti hankkimalla pelkän päivityslisenssin.

Käyttöturva

Käyttöturva sisältää kaikki normaalit ylläpitopäivitykset, parannukset ja uudet ominaisuudet, jotka ohjelmaan julkaistaan sopimusaikana. Käyttöturvasopimuksen myötä käytössäsi on aina ajantasainen ohjelmaversio, jonka päivitykset saat ladattua kätevästi internetistä.

Ohjelmistopäivityksien lisäksi käyttöturva sisältää tuotetuen. Käyttöturva sisältää teknisen tuen puhelimen, sähköpostin, tukisivuston sekä etäyhteyden välityksellä.

Voit tehdä käyttöturvasopimuksen HelpostiLasku ohjelmistoon sen hankinnan tai päivityksen yhteydessä. Käyttöturvasopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen.

Pelkkä päivityslisenssi

Tilaamalla pelkän päivityslisenssin voit päivittää nykyisen HelpostiLaskusi uusimpaan versioonsa. Päivityslisenssi ei sisällä jatkossa julkaistavia päivityksiä tai tuotetukea, jotka on hankittava tarvittaessa erikseen.

Tee tilaus tällä lomakkeella. Vastaanotettuamme tietosi, lähetämme laskun ja päivityslisenssin postitse.

25 €
29 €
Olen lukenut ja hyväksyn yleiset toimitusehdot. Hyväksyn, että saamme lähettää sinulle hyödyllistä laskutusohjelmaasi liittyvää sisältöä.

Tukipalvelun yhteystiedot

puh. 010 239 8990

Puhelintuki arkisin 8-15. Suosittelemme että asennat etäyhteysohjelman ennen soittoa tukipalveluun.

Voitte lähettää sähköpostia tähän osoitteeseen.